CHP: 15 Temmuz'un siyasi ayağı ortaya çıkarılmalı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
14 Temmuz 2022 Perşembe 13:02
CHP: 15 Temmuz'un siyasi ayağı ortaya çıkarılmalı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı 15 Temmuz hain darbe girişiminin 6. yılı dolayısı ile bir mesaj yayınladı, 15 Temmuz'un siyasi ayağının ortaya çıkarılması gerektiğini ifade etti.

Başkan Yıldızlı yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

“Bağımsızlığımızın simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin bombalandığı, yüzlerce vatandaşımızın şehit ve gazi olduğu terör örgütü FETÖ’nün gerçekleştirdiği hain darbe girişiminin üzerinden 6 yıl geçti. Egemenliğin kayıtsız ve şartsız milletin olduğu Türkiye Cumhuriyeti’ndeki hiçbir kurum ve kuruluş içerisinde asla ve asla cemaatlere, terör gruplarına, vatanı bölmeye yönelik emellerini filizlendirmek isteyen zihniyetlere yer verilmemesi gerektiğini acı bir şekilde öğrendik. Ne üzücüdür ki Cumhuriyet Halk Partisi olarak defalarca bu hain darbe girişiminin siyasi ayağının araştırılması talebinde bulunsak da sürekli olarak reddedildik. Bu işin siyasi ayağı ortaya çıkartılmadıkça da vatanımız için tehlike henüz geçmemiştir. Göz göre göre yeni cemaat grupları doğurulmakta, devlet kademelerinde görevlendirilmektedir. Cumhuriyetimize, vatanımıza, istiklalimize kast edildiğinde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ndeki şu sözlerini hatırlayın, “Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk İstiklal ve Cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.” Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere vatan için bugüne kadar can veren tüm kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum”

Son Güncelleme: 14.07.2022 13:06
Anahtar Kelimeler:
KocaeliCHP15 Temmuz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73