Emniyet Müdürü Tipioğlu'ndan yeni yıl mesajı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
31 Aralık 2022 Cumartesi 12:14
Emniyet Müdürü Tipioğlu'ndan yeni yıl mesajı

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu'nun mesajı şöyle;

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak Aziz Milletimizin huzuru ve güvenliğini sağlamak olan temel amacımız ekseninde, gece-gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden, yüksek bir görev şuuruyla hizmet yürüttüğümüz 2022 yılını tamamlıyoruz. Memnuniyetle ifade etmeliyim ki; Kocaeli Emniyet Müdürlüğünün her kademesinde görev yapan her arkadaşımın sağlanan huzur ortamında emeği ve katkısı vardır. Suçu oluşmadan önleme olarak özetleyebileceğimiz görev anlayışımızın bir gereği olarak, alan hakimiyeti sağlama hedefimiz doğrultusunda her arkadaşım 2022 yılı boyunca üzerine düşenin fazlasını yapmıştır. 2023 yılında da artan bir azim ve gayretle, aynı anlayışla görev yapacaklarına eminim.

Vatandaşlarımızın yeni yıla huzur içinde girmeleri için gerekli önlemleri alıyoruz. Geçen yılbaşında olduğu gibi bu yılbaşında da şehrimizin ana arterlerinde, vatandaşlarımızın kalabalık olarak bulundukları bölgelerde, çarşı, pazar, AVM’ler ve eğlence mekanlarının bulunduğu bölgelerde trafik ve güvenlik tedbirlerimiz olacaktır. Bunların dışında yine huzur uygulamaları ve şok uygulamalar ile her alanda bulunmaya özen göstereceğiz. Yılbaşı gecesi yalnızca polisiye önlemlerle sınırlı kalmayacak, bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerimizi de sürdüreceğiz. Yılbaşında, günlük görevlilerimizin dışında özel olarak oluşturulmuş ekip ve noktalarda arkadaşımız görev başında olacaklar. Temel amacımız ilimizin huzuru ve güvenliği olduğundan, yapacağımız uygulama ve alacağımız tedbirler noktasında kıymetli vatandaşlarımızın memnun olacaklarına ve anlayışla karşılayacaklarına inanıyorum.

Bu vesileyle 2023 yılının Vatanımız, Aziz Milletimiz ve Devletimiz için hayırlı bir yıl olmasını diliyor, vatandaşlarımızın huzur içinde yeni yılı karşılamaları için görev başında olan bütün arkadaşlarımın ve vatandaşlarımızın yeni yılını tebrik ediyorum."

Anahtar Kelimeler:
KocaeliMesajYeni Yıl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73