Kocaeli'den İstanbul'a tır ve kamyon geçişi durduruldu

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
10 Mart 2022 Perşembe 12:16
Kocaeli'den İstanbul'a tır ve kamyon geçişi durduruldu

Kocaeli Valiliği  yoğn kar yağışı ve hava koşulları nedeniyle  Kocaeli'den İstanbul yönüne 04.00 itibariyle tır ve kamyon geçişine izin verilmeyeceğini açıkladı.

Valilik açıklaması şöyle:

"İstanbul İstikameti Araç Trafiğine Kapatılıyor

Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Kocaeli’den İstanbul istikametine 10 Mart 2022 Perşembe günü saat 04.00’ ten itibaren ikinci bir duyuruya kadar TIR ve KAMYON geçişine izin verilmeyecektir."

Kocaeli Valiliği tarafından yapılan ikinci açıklamada ise İstanbul ve Anadolu istikametine gelecek tır ve kamyonlara bugün saat 14.00 itibariyle izin verilmeyeceği ifade edildi.

Açıklama şöyle:

"Meteorolojik verilerin değerlendirilmesi neticesinde, yoğun kar yağışı ve tipi beklentisi nedeniyle, Kocaeli’ye İstanbul ve Anadolu istikametinden gelecek TIR ve KAMYON trafiğine saat 14.00’ten itibaren izin verilmeyecektir.

İlimiz istikametine seyir halinde bulunan sürücülerimizin bulundukları yere en yakın Park Alanı veya Otoyollardaki Hizmet Tesislerinde bekleyerek kurallara riayet etmeleri önemle duyurulur."

Son Güncelleme: 10.03.2022 12:53
Anahtar Kelimeler:
KocaeliKamyonTIRİstanbul
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73