Çınar Çocuk Evi yeni eğitim dönemine ‘Merhaba’ dedi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
03 Eylül 2022 Cumartesi 11:30
Çınar Çocuk Evi yeni eğitim dönemine ‘Merhaba’ dedi

İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve İzmitli vatandaşlar tarafından yoğun talep gören Çınar Çocuk Evi, 2022-2023 eğitim öğretim dönemi için kapılarını açtı

İzmit Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılında minik öğrencilerine Çınar Çocuk Evi’nin kapılarını açtı. Eğitim kalitesi ve uygun fiyatıyla yeni dönem öncesi rekor başvuru alan Çınar Çocuk Evi’nden faydalanacak aileler noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimi ile belirlendi.

MİNİKLER UYUM DERSLERİNE BAŞLADI

2022-2023 eğitim öğretim yılına başlangıç yapan Çınar Çocuk Evi’nin minik öğrencileri Ağustos ayı itibariyle oryantasyon derslerine başladı. Yeni dönem derslerine başlayan minik öğrenciler, yaptıkları birbirinden farklı eğitici ve öğretici etkinliklerle yeni eğitim dönemine keyifle giriş yaptı.

Anahtar Kelimeler:
IzmitçocukÇınar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73