EYT Dernek Başkanından Hürriyet’e teşekkür

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
29 Mart 2024 Cuma 15:38
EYT Dernek Başkanından Hürriyet’e teşekkür

Kocaeli Emeklilikte Yaşa Takılanlar Dernek Başkanı Hakan Çağlayan, milletvekilliğinden bu yana kendilerine her zaman destek olan Başkan Hürriyet’e teşekkür etti

Kocaeli Emeklilikte Yaşa Takılanlar Dernek Başkanı Hakan Çağlayan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti. Çağlayan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: EYT mücadelemizde bize olan desteklerinden bugün bahsetmezsem İzmit Belediye Başkanı Sayın Fatma Kaplan Hürriyet’e büyük haksızlık etmiş olurum.

“TÜM DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Milletvekiliyken EYT’nin hakkını Meclis kürsüsünde en çok dile getiren, başka illerdeki mitinglere giderken alana gelerek bizleri yolcu eden, başkan olduktan sonra 2019 yılında KBB yürüyüş yolunda stant açmamıza izin vermezken, Belsa Plaza önünde 45 gün stant izni veren, beş milyon imza kampanyamıza özellikle gelerek destek olan, büyük İstanbul ve farklı illerdeki mitinglerimize giderken araç desteğinde bulunan, genel kurullarımıza ilgi alaka göstererek çiçek gönderip tebrik eden, koordinatörlerini göndererek bir şeye ihtiyacınız var mı diye soran Sayın Fatma Kaplan Hürriyet Başkanımıza bu anlamda tüm destekleri için bir kez daha teşekkür ediyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73