Hürriyet: Billboardlara belediye kasasından tek kuruş para harcanmadı!

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
23 Eylül 2022 Cuma 09:27
Hürriyet: Billboardlara belediye kasasından tek kuruş para harcanmadı!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, hizmet araç satın alımı için olağanüstü toplanan Eylül ayı meclis toplantısında AKP’lilerin billboardlarla ilgili iddialarına cevap vererek, “Biz bu billboardlara belediye kasasından tek bir kuruş harcamadık. Biz bu bedeli arkadaşlarımızla birlikte kendimiz sağladık” dedi

İzmit Belediyesi olağanüstü meclis toplantısı İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Hürriyet meclis toplantısında ‘Hizmet araçlarının alınması AKP ve MHP oylarıyla reddedildi’ yazılı billboardların ücretlerinin belediye kasasından ödenmediğini açıkladı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet konuşmasında şu ifadeleri kullandı;  ‘Hizmet araçlarının alınması AKP ve MHP oylarıyla reddedildi’ yazılı billboardlar için belediye kasasından tek kuruş çıkmamıştır. 

“BİZE ‘SIFIR’ LİRAYA MAL OLDU”

Bu ücretleri tamamen kendi imkanlarımızla kendi cebimizden ödedik. Bunlar asla belediyeye fatura edilmemiştir. Ayrıca Baro binası duvarı da yıllık kirasını normalde peşin ödüyoruz ama biz bir firmaya orayı kiralık verdik. Oradan yıllık ödediğimiz kirayı çıkardık, gelir elde ettik. Dolayısıyla orası da bize ‘Sıfır’ liraya mal oldu. Biz bu billboardlara belediye kasasından tek bir kuruş harcamadık. Biz bu bedeli arkadaşlarımızla birlikte kendimiz sağladık.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73