Hürriyet, Sivaslıları ağırladı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
01 Ağustos 2022 Pazartesi 20:31
Hürriyet, Sivaslıları ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Sivaslı İş İnsanları Platformu (KOSİAP) ve Kocaeli Sivaslılar Derneği ile bir araya geldi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Sivaslı İş İnsanları Platformu Başkanı Erkan Karataş ve yönetimi ile Kocaeli Sivaslılar Derneği Başkanı Kadir Zortaş ve yönetimini makamında ağırladı. İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu’nun da yer aldığı görüşmede Başkan Hürriyet, bir süre sohbet ettiği Sivaslı hemşerilerinin Kocaeli’deki çalışmalarını ve taleplerini dinledi. 

HEMŞERİ DERNEKLERİNİ ÖNEMSİYORUZ

Geçtiğimiz aylarda yapılan kongrede Kocaeli Sivaslılar Derneği Başkanı seçilen Kadir Zortaş ve yönetimine başaralı bir dönem geçirmelerini dileyen Başkan Hürriyet, “Kocaeli’deki tüm hemşeri derneklerini önemsediğimizi her seferinde vurguluyoruz. Her türlü ihtiyaç ve taleplerinde her zaman yanlarında oluyoruz. Bu kapsamda Necati Gençoğlu Kültür Merkezi’ni dönüştürerek hayata geçireceğimiz Dernekler Yerleşkesindeki çalışmalarımız hızla devam ediyor.

SİVASLILAR KOCAELİ’YE RENK KATIYOR

Sivaslı kardeşlerimiz de bizim için çok değerli. Hem Sivaslı iş insanları hem de hemşerilerimiz Kocaeli’ye çok güzel renk katıyor. Kocaeli’deki Sivaslılarla bağımızı güçlendirmek adına üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi.  Kocaeli Sivaslı İş İnsanları Platformu Başkanı Erkan Karataş ve Kocaeli Sivaslılar Derneği Başkanı Kadir Zortaş ile yönetimleri de nazik davetleri için Başkan Hürriyet’e teşekkürlerini iletti. 

Anahtar Kelimeler:
IzmitHürriyetSivaslılar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73