İzmit Belediyesi, engelli çocuğun  rampa isteğini hızla yerine getirdi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
06 Temmuz 2023 Perşembe 15:43
İzmit Belediyesi, engelli çocuğun   rampa isteğini hızla yerine getirdi

İzmit Belediyesi, Malta Mahallesi’nde yaşayan 5 yaşındaki Ali Çetin için oturduğu evin girişine engelli rampası yaptı. Evine olan ulaşımı rahatlayan minik Ali ve Annesi Demet Çetin, İzmit Belediyesine teşekkür etti

Malta Mahallesi Armağan Sokak’ta ikamet eden 5 yaşındaki Ali Çetin’in annesi Demet Çetin, İzmit Belediyesinden bina girişine engelli rampası yapılması için talepte bulundu. İzmit Belediyesi de kısa sürede engelli rampasının yapımını tamamladı. Anne Demet Çetin ve 5 yaşındaki engelli oğlu Ali Çetin bina girişinde kısa zamanda tamamlanan engelli rampasından dolayı büyük mutluluk yaşadı.

MUTLULUKLARI YÜZLERİNDEN OKUNDU

İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu da anne Demet Çetin ve 5 yaşındaki oğlu Ali Çetin’i evlerinde ziyaret etti. Ozan Aksu, minik Ali’ye oyuncaklar verirken Ali Çetin ve annesi Demet Çetin’in mutlulukları yüzlerinden okundu. Anne Demet Çetin, oğlunun eve daha rahat bir şekilde ulaşmasını sağlayacak engelli rampasından dolayı İzmit Belediyesine teşekkürlerini iletti.

Anahtar Kelimeler:
IzmitEngelliRampa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73