İzmitliler yeni yıla ışıl ışıl girdi!

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
01 Ocak 2023 Pazar 13:47
İzmitliler yeni yıla ışıl ışıl girdi!

Yılbaşında sevdikleriyle birlikte vakit geçirmek isteyen İzmitliler, İzmit Belediyesi’nin yeni yıl için özel olarak ışıl ışıl süslediği sokak ve caddelere akın etti. 

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’nün yılbaşı gününe özel olarak ışıklarla süslediği Cebesoy Sokak, Rauf Orbay Sokak, Köseoğlu Sokak, Sabri Yalım Parkı ve Fethiye Caddesi İzmitlilerin akınına uğradı. Yılbaşında güzel vakit geçirmek isteyen vatandaşlar ışıl ışıl olan sokak ve caddelere gelerek burada hem gezdi hem de hatıra fotoğrafı çekildi.

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Yılın son gününde de İzmit Belediyesi önünde çocuklar için etkinlikler düzenlendi. Etkinliklerde çocuk yüz boyama, çocuk oyunları ve geleneksel hale gelen kar küresi ile çocuklar doyasıya eğlendi. Akşam saatlerinde ise gösteri ekipleri sokak sokak dolaşarak renkli görüntüler oluşturdu.

Anahtar Kelimeler:
IzmitYeni YılYılbaşı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73