Burcu Çetinkaya Gebze’ye veda etti

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
13 Nisan 2022 Çarşamba 12:35
Burcu Çetinkaya Gebze’ye veda etti

Gebze ve bölgenin tanımış kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Op. Dr. Burcu Çetinkaya Gebze’de ki kliniğini kapattı. Çetinkaya, İstanbul Maltepe’de ‘Veny Wellbeing Merkezi’ isimli yeni klinikte deneyimli ve uzman ekibiyle hizmetlerine devam edecek.

Veny Wellbeing Merkezi, uluslararası ve yerli sağlık turizmi üzerine faaliyetler yapıyor.

Op. Dr. Burcu Çetinkaya’nın yeni klinik adresi şöyle: Cevizli Mah. Zuhal Cad. Ritim İstanbul Sitesi A6 Blok / D: 30 No: 46F Maltepe / İstanbul

BURCU ÇETİNKAYA KİMDİR

2000 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’ni bitirdi.

2001-2004 yılları arasında Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Anestezi ve Reanimasyon İhtisası, 2004-2009 yılları arasında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum İhtisası yaptı.

2009 yılında Ege Üniversitesi’nde Endo-Laparoskopik Cerrahi Eğitimi aldı.

2015 yılında İsviçre Riccon Academy Psikoloji Eğitimi ve Cinsel Terapi Danışmanlığı konusunda sertifikasyonunu tamamladı.

2017 yılında Hipnoz ve Hipnoterapi Eğitimi aldı.

2018 yılında Amerika’da Pasific Üniversitesi’nde Psikoterapi CEO Sertifikasyon ve Mesleki Eğitim Akreditasyonunu tamamladı.

2019 yılında Doğum Koçluğu ve Eğiticiliği Eğitimi, Estetik ve Kozmetik Jinekoloji Eğitimi, Psikoterapide ve Cinsel Terapide Hipnoterapi ve Hipnoz Teknikleri Eğitimini aldı.

2021 yılında TC Sağlık Bakanlığı GETAT (Ozon terapi, Mezoterapi, Akupunktur eğitimi, Kupa ve Hacamat eğitimi, Homeopati) eğitimlerini tamamlayarak resmi GETAT uygulama yetkisini aldı.

2021 yılında Başkent Üniversitesi İlişki ve Aile Danışmanlığı, NLP ve EFT eğitimini; 2021 yılında Freud Universitat’ta Yönetici Koçluğu, Kariyer Koçluğu, Siyaset koçluğu, Yaşam Koçluğu ve Biometrik Yüz Okuma eğitimini tamamlayan Op. Dr. Burcu Çetinkaya halen İstanbul Üniversitesi Siyasi Bilimler ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde eğitimine devam etmekte.

*Cengiz Akgün

Anahtar Kelimeler:
GebzeSAĞLIKİstanbulKadın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73