Büyük Türkiye Hareketi’ne İlgi Büyük

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
18 Aralık 2022 Pazar 12:56
Büyük Türkiye Hareketi’ne İlgi Büyük

İşadamı ve siyasetçi Ömer Faruk Başaran’ın kuruculuğu ve başkanlığını yaptığı Büyük Türkiye Hareketi (BTH) çalışmalarına hız devam ediyor.

BTH’nin sosyal medya görselleri ise sosyal medya üzerinden paylaşılmaya başlandı.

Başkan Ömer Faruk Başaran’ın sözlerinin yer aldığı görseller büyük ilgi görüyor.

Türkiye’nin önemli sorunlarına çözüm odaklı sözlerin yazıldığı görsellerde daha demokratik, özgür ve refah içinde bir Türkiye’nin yeniden inşa edileceği vurgulanıyor.

YOĞUN İLGİ GÖRÜYORUZ

Büyük Türkiye Hareketi kurucusu ve Başkanı Ömer Faruk Başaran kocaelikentgazetesi.com internet haber sitesine şunları söyledi:

“Büyük Türkiye Hareketi fikrimizi açıkladıktan sonra inanılmaz bir ilgi görmeye başladık. Toplumun her kesiminden insanlar ülkemizin sorunlarına dönük çözüm önerilerimiz ve görüşlerimizi destekliyor.

Yerinde ve gerçekçi bir bakış açısıyla siyasette ülkemizin yıllardır kangren olmuş önemli sorunlarına çözüm getireceğiz.

Siyaseti kısır döngüsü içinden çıkarıp topluma çözüm, hizmet üretecek şekilde demokratik kurallar içinde dönüştüreceğiz.

Bunu yaparken toplumun tüm farklılıklarıyla demokrasi, Cumhuriyet, özgürlükler, adalet ve refah eşitliği konusunda ortak bir mücadele yürüteceğiz.

Büyük Türkiye Hareketi içinde ülkemizin önemli siyasetçileri, hukukçuları, ekonomistleri, toplum bilimcileri yer alıyor.

Önümüzdeki süreçte Türk siyasetinde birçok ilklere imza atacağız. Bizi izlemeye devam edin”.

*Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 18.12.2022 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73