Emekliyle dalga geçiyorlar!

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
10 Ekim 2023 Salı 14:44
Emekliyle dalga geçiyorlar!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emeklilere bir defaya mahsus 5 bin lira ödeneceğine dair açıklamasına tepki gösterdi.

Milyonlarca emekli maaş düzenlemesine ilişkin gelişmeleri takip ediyor. Emekli maaşı gündemiyle toplanan Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere tek seferlik olarak 5 bin lira ödeneceğini açıkladı. Ancak toplantıdan çıkan 'ikramiye kararı' milyonlarca emekli için hüsran oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan İl Başkanı Nusret Acur, “Halktan artık tamamen koptuğu ortaya çıkan AK Parti Hükümeti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘müjde’ olarak sunulan ve emeklilere bir defaya mahsus olarak 5 bin lira ikramiye vermeyi öngören son çalışma, tüm emeklilerimize ‘Yeter artık!’ dedirtmiştir. İşçi ve emekli kenti olan Kocaeli’de yaklaşık 350 bin emekli vatandaşımız yaşamaktadır. Türkiye’nin en pahalı şehirleri arasında yer alan ilimizdeki ve tüm ülkede emeklilerimiz emekli maaşlarına ciddi anlamda iyileştirme beklerken müjde olarak nitelendirilen ikramiyeden memnun ve mutlu değil. Herkes bilmektedir ki 5 bin liralık bu ikramiye müjde değil, bir manada emeklilerimizi ti’ye almaktır, onlarla dalga geçmektir. Ve AK Parti görecektir ki, 7 bin 500 lirayla bir ayı geçirmeye mahkum edilen emeklimiz sesini önüne sandık geldiğinde yükseltecektir.

Söz konusu halktan vergi toplamak olduğunda, söz konusu halkın cebinden çıkacak olan para olduğunda sınır tanımayan AK Parti Hükümeti, sıra emekliye geldiğinde ise yaşamlarını çalışarak, alın teri akıtarak geçirmiş insanımız yok saymakta, onların sesine kulaklarını tıkamaktadır. AK Parti bilsin ki, emeklilerimiz ikramiye değil, insanca yaşayacakları bir maaş beklemektedirler. Bizler de İYİ Parti olarak halkımızın sesi olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73