Nusret Acur: Acı hadiselerin tek sorumlusunun iktidardır

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
19 Temmuz 2023 Çarşamba 15:56
Nusret Acur: Acı hadiselerin tek sorumlusunun iktidardır

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur kötü ekonominin İzmit dahil ülke genelinde intihar girişimlerini artırdığını belirtip, “Kötü ekonomi sosyal sorunlar çıkartıyor” deyip sorumluluğu iktidara yükledi.

Ekonomideki kötü gidişat kira fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Ülke genelindeki kira fiyatlarında ciddi bir artış var. Artışın en fazla olduğu şehirlerden birisi de Kocaeli. Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan İYİ Parti Kocaeli Başkanı Nusret Acur, "İktidarın batırdığı ekonominin acı sonuçlarına hemen her gün tanık olmaktayız. Ne yazık ki kötü ekonomi ortaya büyük sosyal sorunlar çıkarmaktadır. Enflasyona bağlı olarak artan kira fiyatları halkımız çaresiz bırakmaktadır. Böyle giderse önümüzdeki günlerde yaşanan acı hadiselerin sayıları artacaktır.

İZMİT’TE İNTİHAR GİRİŞİMİ

Ülkemizin birçok yerinde artan kira fiyatları nedeniyle yaşanan intihar girişimlerine İzmit’te bir yenisi eklenmiştir. Son olarak Kaymakamlık binasının çatısına çıkan bir vatandaş, kirasının 4 bin liradan 9 bin liraya çıktığını ifade etmiştir. Neyse ki vatandaşımız polis ekiplerimiz tarafından ikna edilmiştir.

TEK SORUMLUSU İKTİDAR

Peki, ekonominin böyle gittiği sürece bu vakaların artarak sürmeyeceğinin garantisini kim verebilir. Artan maliyetler ve yabancılara mülk satışlarının ardından 5-6 kat yükselen ev fiyatları, buna bağlı olarak artan kira fiyatları ve sonuç olarak büyük bir çaresizlik girdabında boğulan halkımız…

Kötü ekonomi yönetiminin ardından batan ekonomiyi düzlüğe çıkarmak için elini halkın cebine atan iktidar, kemer sıkma adı altında halkı daha da fakirleştirirken, bizler en yüksek sesle, yaşanan bu acı hadiselerin tek sorumlusunun iktidar olduğunu kamuoyuna duyurmak isteriz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73