Saadet Partisi'nden Beylikbağı'na çıkarma

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
13 Mart 2024 Çarşamba 11:31
Saadet Partisi'nden Beylikbağı'na çıkarma

Saadet Partisi Beylikbağı bölgesi meclis üyesi adayları Mimar Sinan ve Cumhuriyet Mahallesi sakinlerini dinleyerek destek istediler. Partililer, her iki mahallede de gördükleri ilgi karşısında son derece memnun kaydılar.

Saadet Partisi Beylikbağı bölgesi meclis üyeleri Ramazan Güngör, Recep Tütüncü, Hacı Ali Aydın, Melih Kutun, Fatih Kaymakçı, Bekir Danacı, Recep Damgacı ve Ekrem Esen ile partililerin de katıldığı ziyaretler oldukça samimi ve neşeli bir havada gerçekleşti. Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel’in selamını ileten meclis üyesi adayları, esnaflar ve kahvehanelerde bulunan yaşlı genç herkesle sohbet ettiler. Zaman zaman neşenin ve esprilerin de havada uçuştuğu ziyaretlerde bölgenin sorunlarını dinleyen meclis üyesi adayları, kendileri de yıllardır o bölgelerde yaşadıklarını ifade ederek, sorunları çok iyi bildiklerine dikkat çektiler.

Beylikbağı bölgesinin yıllardır ihmal edildiğini ve hak ettiği hizmetleri bir türlü alamadığını söyleyen ve gerçek belediyeciliğin Milli Görüş belediyeciliği olduğunu ifade eden meclis üyesi adayları; “1994 sonrası geçmişte Gebze’de bunu yaptık ve inşallah yeniden yapmak için yola çıkıyoruz. Gebze bizi, biz Gebze’yi çok iyi biliyoruz. Göreve geldiğimiz takdirde tüm sorunları ortak akılla çözeceğiz” dediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73