Darıcalı karateciler 9 madalya kazandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 55 kulüp ve 820 sporcunun katılımıyla gerçekleşen İller Arası Kocaeli Karate Ligi’ne 19 sporcu ile katılan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, 2 altın, 3 gümüş ve 4 bronz olmak üzere toplamda 9 madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
19 Aralık 2022 Pazartesi 11:56
Darıcalı karateciler 9 madalya kazandı

Spora ve sporcuya yaptığı yatırımların meyvesini toplamaya devam eden Darıca Belediyesi, başarılarına yenilerini ekliyor. Hafta sonu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 55 kulüp ve 820 sporcunun katılımıyla gerçekleşen İller Arası Kocaeli Karate Ligi’nde de adeta Darıca rüzgarı esti. Şampiyonaya 19 sporcu ile katılan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, 2 altın, 3 gümüş ve 4 bronz olmak üzere toplamda 9 madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti.

BAŞKAN BIYIK TEBRİK ETTİ

Genç sporcuları tebrik eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Spor şehri Darıca anlayışıyla çıktığımız yolda her geçen gün hedeflerimize emin adımlarla yaklaşıyoruz. Tesisleşmeye verdiğimiz önem ve ilçemize kazandırdığımız yeni tesislerle birlikte sporda arzuladığımız başarılar sporcu kardeşlerimizin özverili çalışmalarıyla geliyor. İlçemizden yeni şampiyonlar çıkarmaya devam edeceğimize inanıyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
SporDarıcaMadalyaKARATE
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73