Kickboks takımı 9 madalya kazandı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
30 Eylül 2022 Cuma 11:23
Kickboks takımı 9 madalya kazandı

Denizli’de düzenlenen iller arası kickboks şampiyonasına katılan Çayırova Belediyesi kickboks takımı 9 madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti.
Çayırova Belediyesi kickboks takımı yurt genelindeki başarılarıyla adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Denizli’de 3.etabı gerçekleştirilen iller arası kickboks şampiyonası müsabakalarına 9 sporcu ile katılan Çayırova Belediyesi, 8 altın ve 1 bronz madalya ile turnuvadan ayrılarak tarih yazdı. Kickboks takımı bu başarıyla beraber 2022 yılı içerisinde katıldığı dört organizasyonda madalya sayısını 29’a yükseltti.

8 KEZ 1.LİK KÜRSÜSÜ

Çayırova Belediyesi kickboks takımı 9 sporcu ile katıldığı şampiyonada 8 kez ödül töreninde zirvede yer aldı. Çayırova Belediyesi bu başarısıyla gerçekleştirilmesi zor bir işe imza attı. Çayırova Belediyesi’nin Denizli kafilesinde 9 sporcu ile birlikte kickboks antrenörü Murat Aydın, Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü yöneticisi Muhsin Ateş ve Çayırova Belediyesi Spor İşleri Müdürü Muhammed Nizamoğlu yer alarak sporcuların heyecanına ortak oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73