Tek arzumuz Gebzespor'un şampiyon olması

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
20 Mart 2023 Pazartesi 15:41
Tek arzumuz Gebzespor'un şampiyon olması

Gebzespor Teknik Direktörü Ümit Metin Yıldız, 3-0’lık Nilüfer Belediye FK galibiyeti sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

Baskı altında çıktıkları maçta kazandıkları için mutlu olduğunu belirterek oyuncularını tebrik eden Yıldız, “Ligin ikinci yarısında Osmaniye İstiklalspor beraberliği ve yaşadığımız iki mağlubiyet, doğal olarak dışarıda bir kaygıya yol açtı. Fakat bu kaygı bizde kesinlikle oluşmadı. İlk devre bittiğinden bu yana, sürekli transfer gündemi ile takımımız meşgul edildi. Bundan olumsuz etkilenmemek pek mümkün değildi. Yaşadığımız puan kayıplarını ligin genelinde alsaydık, herhangi bir travmaya yol açmayacaktı. Bu yüzden Nilüfer maçı bizim için kritik bir hale gelmişti. Daha doğrusu dışarıda, bu maç hayati bir maç gibi lanse edildi. Bu durum bizim de oyuncularımızın da üzerinde ciddi bir baskı oluşturdu. Her şeye rağmen bizim bir güvencemiz vardı. Oyun gücümüz, oyun gücümüz, takım kültürümüz… Bunun da sahaya olumlu yansıyacağını biliyorduk. Öyle de oldu, yanılmadık” dedi.

YABANCILIK HİSSETTİRMEDİLER

Çok iyi bir maç olduğunu söyleyen Yıldız, “Maçta elbette öne çıkan oyuncular oldu. Fakat elde ettiğimiz bu galibiyet, hiçbir oyuncu üzerinden değil, takım olma olgusuyla kazanılmıştır. Yeni transferlerimiz ile 8-9 idmana çıktık. Buna rağmen aynı gruptan tanıdığımız oyunculardı. Takıma çabuk adapte oldular. Bunun en büyük sebebi de takımımızdaki mevcut oyuncularımızın yüce gönüllülüğüdür. Aramıza yeni katılan oyuncularımıza en ufak bir yabancılık hissettirmediler. Bu yüzden her birine teşekkür ediyorum” dedi.

İKİNCİ YARININ LİDERİNİ YENDİK

Zor ve iyi bir rakibe karşı kazandıklarını hatırlatan Yıldız, “İkinci yarının liderini, son 5 maçın 4’ünde gol yemeyen bir takımı yendik. Fakat şunu kesinlikle aklımızdan çıkarmıyoruz. Sadece 1 maç kazandık. Bizim için en yakınımızdaki rakiple, en uzaktaki rakibimiz arasında özel bir durum yok. Her rakibe karşı elimizde neyimiz varsa dökmeye çalışıyoruz. Gebzespor futbol takımı, 15 maç yenilmeyerek, 9 maç üst üste galibiyet serisi yakalayarak tarihe geçmiştir. Bunu da yapan Gebzespor’un yönetimi, teknik heyeti, sporcuları ve taraftarlarıdır. Sezonun geriye kalan bölümündeki tek arzumuz, bu takdire şayan verileri şampiyonlukla taçlandırmaktır” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73