TFF olaylı derbiye ilişkin kararı verdi!

09 Aralık 2022 Cuma 16:33
TFF olaylı derbiye ilişkin kararı verdi!

Türkiye Futbol Federasyonu, olaylı İzmir derbisinde Göztepe ve Altay'ın 3-0 hükmen mağlup sayıldığını açıkladı.İSTANBUL (İGFA) - Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Spor Toto 1. Lig'de olaylar dolayısıyla tatil edilen Göztepe-Altay maçında iki takımı da hükmen (3-0) mağlup ilan etti.

TFF'den yapılan yazılı açıklamada, federasyon yönetim kurulunun 8 Aralık 2022 tarihli toplantsında görüşülen konu gereği Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında hakem Emre Kargın tarafından 22. dakikada tatil edilen Göztepe-Altay maçına ilişkin değerlendirmede bulunuldu.

Açıklamada Yönetim Kurulu'nun söz konusu karşılaşma ile ilgili olarak; Futbol Müsabaka Talimatı'nın ilgili maddeleri uyarınca her iki takımın da 3-0 hükmen yenik sayılmalarına karar verildiği bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73