Cengiz Özdemir'in acı günü

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
14 Ocak 2022 Cuma 14:04
Cengiz Özdemir'in acı günü

Gebze Ticaret Odası (GTO) Kurucu Meclis Başkanı, Aslan Çimento'nun eski genel müdürü ve Gebze bölgesinin tanınan ve sevilen isimlerinden Cengiz Özdemir'in uzun yıllardır yanında şoför olarak görev yapan Mehmet Derviş Parlaker Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi.

Sosyal medya sayfasından üzücü haberi paylaşan  Cengiz Özdemir şunları ifade etti: 

"1984 yalından beri benimle olan, ben emekli olunca emekli olup yanımdan ayrılmayan şoförüm, sırdaşım, candan sevdiğim vefakar ve fedakar Mehmet Derviş Parlaker’i bugün kaybettim. Cenazesine bile katılamadım. Çoklu organ yetmezliği yani Corona bizden ayırdı. Varsa tüm haklarım helal olsun, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, ailemize ve ailesine başsağlığı diliyorum, sizler sağolun,"

Öte yandan Mehmet Derviş Parlaker' için bugün öğlen namazına müteakip Darıca Merkez Cami'nde kılınan namaz sonrası Eskihisar mezarlığında toprağa verileceği bildirildi. 

Mehmet Derviş Parlaker

Son Güncelleme: 14.01.2022 14:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73