Polisten 6 adrese eş zamanlı operasyon

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
23 Ocak 2023 Pazartesi 13:02
Polisten 6 adrese eş zamanlı operasyon

Kocaeli’de polisin 6 adrese eş zamanlı olarak düzenlediği operasyonlarda çok sayıda tabanca ve tüfek ve malzemeler ele geçirildi, 4 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne silah kaçakçılığı suçlarının men ve takibine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında; Ruhsatsız tabanca imal ve ticareti yaptığı tespit edilen 4 şahsın yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesine yönelik Körfez’de 2, Derince’de 4 olmak üzere toplam 6 adrese yönelik 21/01/2023 günü polis ekipleri tarafından eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Operasyonda 17 adet Ruhsatsız Tabanca, 4 adet Kurusıkı Tabanca, 2 adet Av Tüfeği, 18 adet değişik çap ve markalarda tabanca fişeği, Silah imal ve yapımında kullanılan çok sayıda araç gereç (mengene, matkap, taş motor, eğe, zımpara makineleri vs.) ele geçirildi.

Operasyonda 4 şahıs, yakalanarak gözaltına alınırken soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Son Güncelleme: 23.01.2023 13:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73