Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’ndan özel etkinlik

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
21 Mart 2024 Perşembe 16:26
Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’ndan  özel etkinlik

Koruma altında 160’ın üzerinde canlı ve 300’ün üzerinde bitki türü ile otuz yıldır faaliyet gösteren Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı, 23-24 Mart tarihlerinde çocuklara özel bir atölye düzenliyor.

Her hafta sonuna özel etkinlikler düzenleyen Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı, her hafta özel bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 23-24 Mart tarihlerinde çocuklara yönelik ayıcıklı kapı süsü yapım atölyesi düzenliyor.

Çocuk kulübü alanında düzenlenecek olan doğa & tasarım atölyesi kapsamında çocuklar hem yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak hem de keyifli vakit geçirecekler. 6-12 yaş gruplarına özel olarak hazırlanan eğitim modülleriyle de parkta bulunan boz ayıların benzer dünyalarını keşfederek bu özel canlıların özelliklerini öğrenecekler.

Kendi oyuncak atlarını yapacak olan çocuklar aynı zamanda ince motor becerilerini geliştirecek ve doğa koruma bilincini de kazanacaklar.

Doğa ve canlı severlerin kaçırmaması gereken etkinlikler için FYZoo haftanın her günü saat 10.00-17.00 arası açık...

*Etkinlikler, hava koşullarına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.

Anahtar Kelimeler:
CanlıÇocuklarAtölyeBitki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73